Knihy, které jsem přečetla, ale nenapsala jsem na ně recenzi (1)

19. července 2014 v 8:00 | Zoey |  Drobnosti každodenního života
Tenhle nápad jsem viděla u Andyho, a ten ho zase četl u Yanny :) Myslím, že vás možná bude zajímat, na co všechno jsem ještě nenapsala recenze :) Moc toho zatím není (jsem pilný jako včelička, co se týče recenzování :D ) ale časem to přibude :)
Jinak. recenze zkusím napsat někdy v budoucnu. Mým hlavním problémem je, že knihy si už nepamatuji. Na tohle jsem strašná, vážně, děj si ztěžka připomínám i po týdnu, a co teprve po půl roce...
Ale vynasnažím se, a teď už ty resty!
Zoey

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Angela Angela | Web | 19. července 2014 v 11:33 | Reagovat

S recenzováním mám stejný problém, i když se mi knížka třeba moc líbila, tak po týdnu zapomenu o čem vlastně byla. :D Na recenze se moc těším, v blízké době bych se chtěla dostat k sérii Drahokamy, jsem zvědavá na tvé hodnocení. :)

2 blogctvrteholky blogctvrteholky | 19. července 2014 v 18:12 | Reagovat

Já recenzuji jen recenzáky, protože na normální knížky nezbývá moc času, bohužel. Těším na recenzi na Paniku a Zelená jako smaragd, i když z videí víme, jak obě knížky vnímáš. A hned v úvodním odstavci máš pár chyb, ale to je detail. :-)

3 Kate Kate | E-mail | Web | 20. července 2014 v 14:52 | Reagovat

Já nepíšu recenze na spoustu knížek. :D

4 Carol7094 Carol7094 | 20. července 2014 v 16:22 | Reagovat

Máš neskutečně krásnej blog, strašně ráda sem chodím, pokračuj co nejdéle ^^

5 Zoey Zoey | Web | 21. července 2014 v 17:57 | Reagovat

[2]: Děkuju za upozornění :)

[4]: Děkuju! ^^ Moc to potěší, jsi moc hodná ^^

6 All All | Web | 21. července 2014 v 23:37 | Reagovat

No teda! U mě by jich teda bylo mnohem mnohem víc. :-D

7 Bella-Kejtý<3 Bella-Kejtý<3 | Web | 22. července 2014 v 9:15 | Reagovat

Mě by hlavně zajímala tvá recenze na Paniku :)

8 Andy Zaphir Andy Zaphir | Web | 22. července 2014 v 14:25 | Reagovat

SUPER, JSEM RÁD ŽE JSI TO ZREALIZOVALA ! :D Panika, Panika, Panikááá ! Na to koukej udělat recenzi jako prví ;) Jsem na tuhle knihu hrozně zvědavý :)

9 Ellnesa Ellnesa | Web | 25. července 2014 v 9:39 | Reagovat

Skvělý nápad! Já dělám recenze už jen na recenzáky a i tak to mám jen tak tak :-)
Těším se na recenzi na Paniku!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama